WiFi as a Service

Gewoon WiFi die werkt.

Gasten-voucher portaal, proactieve monitoring, betrouwbaar netwerk en een professionele installatie.

Wat is WiFi as a Serice?

Tegenwoordig verwachten we dat WiFi gewoon werkt. Punt. Het maakt daarbij niet echt uit hoe het werkt, maar er wordt wel verwacht dat WiFi altijd en overal beschikbaar, veilig en extreem snel is.

Net als elektriciteit en stromend water is draadloos internet een noodzakelijke voorziening geworden. Particulieren en bedrijven worden er steeds afhankelijker van om productief, efficiënt en gelukkig te zijn.

Nu we steeds meer in de cloud en thuiswerken, wilt u natuurlijk dat uw WiFi stabiel en beschikbaar is. Als uw WiFi uitvalt, valt ook uw productiviteit uit.

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: Je WiFi netwerk valt uit en plotseling wordt je bedrijf ondergedompeld in totale chaos! Een koude, donkere schaduw van hoe de dingen zouden moeten werken, compleet met boze monsters (ook wel gefrustreerde eindgebruikers genoemd).

Daarom levert Vikari:
Beheerde WiFi pakketten, ook wel bekend als WiFi as a Service.
Een betere manier voor particulieren en bedrijven van iedere omvang en in elke branche om snelle en veilige WiFi netwerken aan te schaffen.

WiFi as a Service is een op abonnement gebaseerde oplossing die de volgende elementen combineert: Infrastructuur, software, proactieve monitoring, support en beheer.

Op deze manier bieden we een totale oplossing zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de beschikbaarheid, snelheid en veiligheid van uw WiFi.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Onze pakketten bevatten o.a.

Alle benodigde hardware en apparatuur voor uw netwerk.
WiFi toegangspunten, firewalls, switches en indien nodig, zelfs uw internet provider. Wist u dat? Vikari ook een draadloze infrastructuur kan opbouwen d.m.v. meshing en straalverbindingen.

Een gecentraliseerd portaal voor netwerkbeheer met realtime zichtbaarheid in gebruikers en bandbreedte verbruik, een aangepast gasten / voucher portaal en raportages.

Uw netwerk wordt proactief gemonitord om problemen vroegtijdig op te sporen en te verhelpen voordat u ze opmerkt.

Mocht zich nou toch een storing of een defect voordoen, dan kunt u rekenen op een snelle support en oplossing of vervangend apparaat binnen de daarvoor afgesproken tijd.

Ten slotte wordt uw apparatuur beheerd door Vikari,
Zo kunnen wij u garanderen dat uw netwerk altijd voorzien is van de laatste beveiligings-updates, stabiele firmware en u een uitstekende remote of on-site support bieden.

Heeft u interesse in een WaaS oplossing van Vikari?

We kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.