IT Consulting

Adviseren en realiseren van computer en netwerk infrastructuur.

Zodat u gefocused kunt blijven op het behalen van uw doelstellingen.

Wij staan klaar voor uw volgende project.

U gaat een nieuw kantoorpand betrekken of is uw huidige IT infrastructuur toe aan vervanging? Vikari kan u ontzorgen in het volledige traject.

Netwerk infrastructuur, servers en werkstations? Geen probleem. We nemen zorgvuldig uw wensen door zodat er een waterdicht plan van aanpak kan worden opgesteld. Het plan wordt met u doorgenomen en u komt tot de ontdekking dat er nog geen internet provider is meegenomen en er ook een mogelijkheid nodig is om thuiswerkers te voorzien. Vikari fungeert als tussenpersoon voor uw internetprovider, we zoeken de beste optie voor uw wensen en aansluiting.
Het inrichten van thuiswerkomgeving kan tegenwoordig niet meer ontbreken, dit kan gemakkelijk via onze apparatuur en servers worden voorzien.
De aanpassingen zijn verwerkt in het plan van aanpak en er is een akkoord bereikt voor de uitvoering.

Vikari installeert vervolgens de gehele IT-infrastructuur en test deze zorgvuldig, als alles is opgeleverd worden alle wensen uit het initiële gesprek nogmaals gecontroleerd. Later blijkt dat er toch e.e.a. dient te worden gewijzigd? We zullen samen met u de gewenste wijzigingen doornemen en implementeren.

Ook voor support op de geleverde infrastructuur kunt u op ons rekenen, zo heeft u één partij voor uw gehele infrastructuur en support.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Deze klanten gingen u voor.